Annons
Annons
God morgon!


DSC_8543

God morgon gänget!

Har haft en fantastisk rolig helg, men den får ni se i detalj senare ikväll när jag tänkte lägga in ”Min helg i bilder” inlägget. Kom precis hem ifrån en promenad och nu väntar det här på att få stoppas i magen. Blir en lugn och skön söndag idag, ska fixa lite här hemma, göra naglarna och springa bort på en lägenhetsvisning. Hoppas ni haft en bra helg.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna Friberg beskriver sig själv som driven och full av energi. Hon älskar att resa och försöker leva efter attraktionslagen. Dagligen inspirerar Hanna sina läsare med mode, restaurangtips och snygga bilder från världens alla hörn. Hon driver även podcasten Onsdagsbubbel med över trettiotusen lyssnare varje vecka! På Instagram heter Hanna @hannalicious och har över 116 000 följare.


KATEGORIER


ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://hannalicious.tidningensolo.se/2017/01/28/en-burk-med-komplimanger/