Annons
Annons
Sushi, rödvin och mys med Anna


IMG_0016

Körde en heldags mys med Anna igår. Vi började med lunch och kaffe i Sturegallerian, sen kom Dasha förbi och hängde lite med oss. Vi snackade dejting och män och diskuterade senaste avsnittet av Onsdagsbubbel. Har ni lyssnat?

IMG_0003

Haha, skrattade lite när jag tog den här bilden för vi läste INTE svenska dagbladet till kaffet utan den la vi endast där för att det skulle se lite festligare ut.

IMG_0008

…För vi satt mest och spanade på folk och skrattade ikapp!

Älskar att sitta i Sturegallerian och kika på folk.

IMG_0007

Min fina Ana banana!

IMG_0027

Hann även förbi ett event för en ny tv-serie (Good Behavior), där vi fick se pilotavsnittet – Kommer verkligen fortsätta kolla på den när den kommer ut, den verkar riktigt bra faktiskt. Sen avslutades kvällen med sushi och rödvin och en jävla massa dans ändå in på småtimmarna. Vi spelade allt ifrån Michael Jackson till Fetty Wap och bara dansade och dansade och drack rödvin hela långa kvällen. Så jävla trevlig torsdag!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM HANNA

Hanna Friberg beskriver sig själv som driven och full av energi. Hon älskar att resa och försöker leva efter attraktionslagen. Dagligen inspirerar Hanna sina läsare med mode, restaurangtips och snygga bilder från världens alla hörn. Hon driver även podcasten Onsdagsbubbel med över trettiotusen lyssnare varje vecka! På Instagram heter Hanna @hannalicious och har över 116 000 följare.


KATEGORIER


ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://hannalicious.tidningensolo.se/2017/01/26/besatt-av-sex-and-the-city/