Annons
Annons
Morning walk to Marbella


IMG_0061

IMG_0129

IMG_0093

IMG_0072

God morgon gänget!

Har precis gått en morgonpromenad bort till Marbella och nu väntar frukost och en utflykt till Ronda. Nu har vi bara två dagar kvar men jag vill verkligen inte åka hem, jag vill vara kvar i solen. Behöver vara kvar i solen. Tur som är så är det ju bara några dagar hemma innan jag åker till solen igen.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM HANNA

Hanna Friberg beskriver sig själv som driven och full av energi. Hon älskar att resa och försöker leva efter attraktionslagen. Dagligen inspirerar Hanna sina läsare med mode, restaurangtips och snygga bilder från världens alla hörn. Hon driver även podcasten Onsdagsbubbel med över trettiotusen lyssnare varje vecka! På Instagram heter Hanna @hannalicious och har över 116 000 följare.


KATEGORIER


ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://hannalicious.tidningensolo.se/2017/01/22/monkey-buisness-pa-dagsutflykten-till-gibraltar/