Annons
Annons
Gamla stan i Marbella


DSC_7653

DSC_7607

DSC_7639

DSC_7580

DSC_7618

DSC_7601

DSC_7655

DSC_7659

Här kommer bara lite snapshots ifrån när vi var och promenerade runt lite i Gamla Stan i Marbella häromdagen. Det var himla mysigt att strosa runt där bland kullerstenen och alla små hus som kantades av apelsinträd och fina blomsterlådor utanför fönstren. Kändes däremot som att det bara fanns en massa turistfällor när det kommer till restauranger däromkring.

Någon som har tips på bra, mysiga restauranger och barer här till nästa gång jag åker hit? En kompis tipsade om Casa Nice men vi gick aldrig förbi det. Det får bli nästa gång.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM HANNA

Hanna Friberg beskriver sig själv som driven och full av energi. Hon älskar att resa och försöker leva efter attraktionslagen. Dagligen inspirerar Hanna sina läsare med mode, restaurangtips och snygga bilder från världens alla hörn. Hon driver även podcasten Onsdagsbubbel med över trettiotusen lyssnare varje vecka! På Instagram heter Hanna @hannalicious och har över 116 000 följare.


KATEGORIER


ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://hannalicious.tidningensolo.se/2017/01/23/organic-mysigt-frukoststalle-i-marbella/