Annons
Annons
A dinner with a view in Marbella


DSC_7674

DSC_7675

För födelsedagsmiddag så åkte vi och käkade på ett ställe som heter Café Manga. Det ligger ovanför Puerto Banos, uppe i bergen med väldigt fin utsikt. Maten var jättebra men själva stället var förutom utsikten dårå, lite tråkigt för det var endast svenska pensionärer som var där och vi.

DSC_7755

Utanför fanns även en golfklubb som ni ser bakom mig.

DSC_7805-2

Jag åt en tuna tartar till förrätt men efter halva äten så snodde jag mammas hummer soppa då den var to die for! Älskar hummer soppa, det är verkligen en favorit hos mig.

DSC_7772

Drack lite rödvin medan solen gick ner bakom oss!

DSC_7761

Another one…

DSC_7777-2

Och sen avslutade jag med laxen med saffranssås. Den var också magisk! Älskar typ allt som har med saffran att göra och det här var verkligen en höjdare (ni ser min rätt till vänster).

DSC_7813-2

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna Friberg beskriver sig själv som driven och full av energi. Hon älskar att resa och försöker leva efter attraktionslagen. Dagligen inspirerar Hanna sina läsare med mode, restaurangtips och snygga bilder från världens alla hörn. Hon driver även podcasten Onsdagsbubbel med över trettiotusen lyssnare varje vecka! På Instagram heter Hanna @hannalicious och har över 116 000 följare.


KATEGORIER


ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://hannalicious.tidningensolo.se/2017/01/21/birthday-brunch-2/