Annons
Annons
Ett av Stockholms bästa frukostställen?


DSC_7186

Imorse styrde vi kosan mot Vasastan och nyöppnade Pom och Flora. Det har funnits på söder tidigare men nu har de även öppnat på Odengatan och jag har hört så mycket bra om det.

DSC_7175

Gick dit med Savanna och Dani. Savanna hade varit här flera gånger tidigare så hon tipsade om lite olika saker men för mig och Dani var det första gången.

DSC_7168

Jag ville testa allt på menyn men bestämde mig tillslut för Banana Split medan Savanna körde på gröten och Dani på en avokadomacka. Ärligt talat så blev jag lite besviken på banana spliten, den var jättegod, absolut, men gröten och avokadomackan såg betydligt smarrigare ut. Nästa gång ska jag testa gröten! Juicerna var inte heller WOW, men helt okej.

DSC_7184

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna Friberg beskriver sig själv som driven och full av energi. Hon älskar att resa och försöker leva efter attraktionslagen. Dagligen inspirerar Hanna sina läsare med mode, restaurangtips och snygga bilder från världens alla hörn. Hon driver även podcasten Onsdagsbubbel med över trettiotusen lyssnare varje vecka! På Instagram heter Hanna @hannalicious och har över 116 000 följare.


KATEGORIER


ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://hannalicious.tidningensolo.se/2017/01/18/ofta-kanns-det-som-att-folk-inte-ser-mig/