Annons
Annons
Slängkyssar


Documents1

Nu har jag vinkat av den här lilla grisen och syrran hemma i Västerås. Amanda åker tillbaka till Marbella idag och Hilton åker tillbaka upp till Hälsingland för att bo hos min farmor och farfar. Kommer åka och hälsa på syrran i Marbella redan i januari dock vilket ska bli så kul för vill verkligen se hur hon har det och hur hon bor.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna Friberg beskriver sig själv som driven och full av energi. Hon älskar att resa och försöker leva efter attraktionslagen. Dagligen inspirerar Hanna sina läsare med mode, restaurangtips och snygga bilder från världens alla hörn. Hon driver även podcasten Onsdagsbubbel med över trettiotusen lyssnare varje vecka! På Instagram heter Hanna @hannalicious och har över 116 000 följare.


KATEGORIER


ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://hannalicious.tidningensolo.se/2016/12/28/wow-jag-nadde-mitt-ekonomiska-mal/