Annons
Annons
London!!!


DSC_5819

Right now – Update from Arlanda Airport

Sitter på Starbucks och går igenom några mejl innan jag styr kosan mot London för att fira nyår och mysa med Anna och Olivia! Det ska bli så roligt att ha en riktig tjejweekend och ännu roligare att några av mina killkompisar ifrån Australien är i London just nu så måste hinna möta upp dem också.

Vi hörs i London babes, hur ska ni fira nyår? <3

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna Friberg beskriver sig själv som driven och full av energi. Hon älskar att resa och försöker leva efter attraktionslagen. Dagligen inspirerar Hanna sina läsare med mode, restaurangtips och snygga bilder från världens alla hörn. Hon driver även podcasten Onsdagsbubbel med över trettiotusen lyssnare varje vecka! På Instagram heter Hanna @hannalicious och har över 116 000 följare.


KATEGORIER


ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://hannalicious.tidningensolo.se/2016/12/29/slangkyssar/