Annons
Annons
Äntligen framme i West Hampstead


DSC_5829

Äntligen framme i London.

Flygresan gick så bra och så snabbt!

DSC_5860

DSC_5873

Olivia bor i mysigaste området som heter West Hampstead.

Kolla bara hur det ser ut här, så engelskt!

DSC_5875

Så mysiga townhouses. Hade verkligen velat bo i ett sådant när jag blir äldre, antingen här eller i New York typ. Himla mysigt!

DSC_5906

DSC_5910

Direkt när jag kom fram mötte Olivia mig på tågstationen och sedan fick jag träffa hennes pojkvän för första gången (!!!!!) Hur sjukt att jag aldrig träffat honom förut? Sen gick vi och åt en sen lunch/ middag på en restaurang i närheten och drack ett varsitt glas vin.

DSC_5879

Olivia var en bra bärhjälp!

DSC_5900

DSC_5904

Älskar verkligen West Hampstead och Hampstead! Det är så mysigt här och speciellt nu med alla Christmas lights. Är så glad att Olivia bor här nu för det betyder att jag kan komma och hälsa på hur mycket som helst!!!

DSC_5914

Nu har vi precis skålat för varandra. För att jag nådde mitt ekonomiska mål, för att Olivia har klarat skolan så bra och för att Olivias kille bara är gullig haha (vi kom ej på någon annan anledning för att fira honom)…

DSC_5905-2

Nu kommer snart Blake och två kompisar till honom hit så ska skynda mig in i duschen, vi hörs sen babes! Är så glad över att äntligen vara här, har en sååååå rolig vecka framför mig.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM HANNA

Hanna Friberg beskriver sig själv som driven och full av energi. Hon älskar att resa och försöker leva efter attraktionslagen. Dagligen inspirerar Hanna sina läsare med mode, restaurangtips och snygga bilder från världens alla hörn. Hon driver även podcasten Onsdagsbubbel med över trettiotusen lyssnare varje vecka! På Instagram heter Hanna @hannalicious och har över 116 000 följare.


KATEGORIER


ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://hannalicious.tidningensolo.se/2016/12/29/london-3/