Annons
Annons
23e december vlogg


Har ni lite tråkigt på julafton och har tröttnat på julmaten och Kalle Anka så kommer här en vlogg ifrån gårdagen som lovat. Vet ej vad som hände med kvalitén när jag sminkar mig, men i slutet av filmen så blir den bra igen. Ber om ursäkt för det men den här jäkla vloggen har krånglat något otroligt och tänker att det är roligare än ingenting.

God jul på er!

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna Friberg beskriver sig själv som driven och full av energi. Hon älskar att resa och försöker leva efter attraktionslagen. Dagligen inspirerar Hanna sina läsare med mode, restaurangtips och snygga bilder från världens alla hörn. Hon driver även podcasten Onsdagsbubbel med över trettiotusen lyssnare varje vecka! På Instagram heter Hanna @hannalicious och har över 116 000 följare.


KATEGORIER


ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://hannalicious.tidningensolo.se/2016/12/24/julafton-%e2%99%a5/