Annons
Annons
Julkalendern drar mot sitt slut…


DSC02589

INGEN LUCKA IDAG…

Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge..

Idag kommer det tyvärr inte upp någon lucka i julkalendern då jag tänkte att det kan vara lite roligt och spännande att vänta in morgondagens lucka istället eftersom att jag självklart sparat den bästa luckan till sist (!!!!!!).

Stort tack till alla företag som varit med och sponsrat julkalendern och gjort den möjlig. Jag hoppas verkligen att ni alla också uppskattat kalendern och att ni tyckt att priserna har varit bra. Ni får gärna ge mig konstruktiv kritik som jag kan tänka på till kommande år här i inlägget. Puss på er!

P.S. Stort Grattis till Spraytannen Sofia Hellsten!!

DSC02615

DSC02595

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna Friberg beskriver sig själv som driven och full av energi. Hon älskar att resa och försöker leva efter attraktionslagen. Dagligen inspirerar Hanna sina läsare med mode, restaurangtips och snygga bilder från världens alla hörn. Hon driver även podcasten Onsdagsbubbel med över trettiotusen lyssnare varje vecka! På Instagram heter Hanna @hannalicious och har över 116 000 följare.


KATEGORIER


ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://hannalicious.tidningensolo.se/2016/12/22/mina-nyarsplaner/