Annons
Annons
Julkalender – lucka 17


DSC02607

#LUCKA 17

Sponsrat inlägg av IBS

I dagens lucka har jag äran att tävla ut ett presentkort på 8000kr hos STS/ IBS. STS – har språkresor, high school och au pair program och IBS – har universitets och collegeutbildningar utomlands. Ni får alltså välja på vilket av dessa ställena ni vill att presentkortet ska användas på. En superrolig tävling idag tycker jag då resor och sådana här upplevelser ligger mig nära om hjärtat. Jag önskar ju så att jag hade vågat åka iväg på ett high school år medan man kunde – så passa på och ta den här chansen!

För att vara med i tävlingen behöver ni bara anmäla er på den här hemsidan med namn/ epost och svara på en enkel fråga om utlandsstudier. LYCKA TILL!

Och stort grattis till Jessica Magnusson för vinsten av gårdagens lucka <3

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna Friberg beskriver sig själv som driven och full av energi. Hon älskar att resa och försöker leva efter attraktionslagen. Dagligen inspirerar Hanna sina läsare med mode, restaurangtips och snygga bilder från världens alla hörn. Hon driver även podcasten Onsdagsbubbel med över trettiotusen lyssnare varje vecka! På Instagram heter Hanna @hannalicious och har över 116 000 följare.


KATEGORIER


ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://hannalicious.tidningensolo.se/2016/12/16/vad-ska-man-gora-om-man-kanner-sig-nere/