Annons
Annons
Vlogg – en onsdag mitt i livet


Jag jobbar på det här med vloggarna och har förstått att det är roligare att skippa musiken och istället höra mig prata och berätta om saker. Så here we go, rått material ifrån min onsdag. Följ med på bland annat event och julbord. Hoppas ni gillar det!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna Friberg beskriver sig själv som driven och full av energi. Hon älskar att resa och försöker leva efter attraktionslagen. Dagligen inspirerar Hanna sina läsare med mode, restaurangtips och snygga bilder från världens alla hörn. Hon driver även podcasten Onsdagsbubbel med över trettiotusen lyssnare varje vecka! På Instagram heter Hanna @hannalicious och har över 116 000 följare.


KATEGORIER


ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://hannalicious.tidningensolo.se/2016/12/15/frukostevent-och-mitt-framtida-lagenhetskop/