Annons
Annons
God morgon!


Documents3

Min siden pyjamas kommer härifrån (klick!) – adlink

God morgon babes!

Idag har jag en fullspäckad dag på schemat. Först vankas det frukost på Gretas, sen ska jag fota en kampanj och på AW med Gina Tricot och sen ska jag överraska Anna med en mysig liten grej. Ser verkligen fram emot den här dagen. Den kommer bli supermysig. Vi hörs på snap, heter @hannafribergs där!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna Friberg beskriver sig själv som driven och full av energi. Hon älskar att resa och försöker leva efter attraktionslagen. Dagligen inspirerar Hanna sina läsare med mode, restaurangtips och snygga bilder från världens alla hörn. Hon driver även podcasten Onsdagsbubbel med över trettiotusen lyssnare varje vecka! På Instagram heter Hanna @hannalicious och har över 116 000 följare.


KATEGORIER


ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://hannalicious.tidningensolo.se/2016/12/14/julkalender-lucka-14-2/