Annons
Annons
Nude jumpsuit


DSC_4009

Inlägg innehåller adlinks

// Jumpsuit här (klick!) / Solglasögon Stradivarius / Skor River Island liknande här (klick!) / Väska Chanel Boy Bag //

Senast överförda25

En liten outfit jag inte hunnit visa er ifrån L.A. ännu. Tog bilderna på Rodeo Drive som känt sedan innan har så sjukt mysig julskyltning. Ett annat ställe ni inte får missa pga dess julskyltning är ju utomhus shoppingcentrumet The Grove, de var så fint nu när jag var där. På kvällarna har de till och med konstsnö som faller ner. Supermysigt!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna Friberg beskriver sig själv som driven och full av energi. Hon älskar att resa och försöker leva efter attraktionslagen. Dagligen inspirerar Hanna sina läsare med mode, restaurangtips och snygga bilder från världens alla hörn. Hon driver även podcasten Onsdagsbubbel med över trettiotusen lyssnare varje vecka! På Instagram heter Hanna @hannalicious och har över 116 000 följare.


KATEGORIER


ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://hannalicious.tidningensolo.se/2016/12/12/att-ta-tag-i-saker-istallet-for-att-klaga/