Annons
Annons
Hollywood Hills, I’m gonna miss you


Documents10

Saknar redan L.A.

Och den här lilla pinglan, som jag inte sett på en hel vecka nu. Inte så länge kanske men för att vara mig och Dani är det faktiskt det. Känns som att vi träffats varje dag de senaste tre månaderna utan att överdriva haha.

DSC_9051-001

Sen ska vi ju inte prata om dessa babes!!! Träffade Anna en snabbis alldeles nyss men vi ska ses mer imorgon och Olivia har ju äntligen fått tag på en lägenhet nere i London nu så behöver boka en weekend dit snart för att hälsa på. Fantastiskt roligt att ha nära vänner i andra städer egentligen, åh vill bara åka ner och gosa med dig nu Olli!

Det suger att jag inte kommer kunna komma iväg innan jul för hade verkligen sett fram emot julskyltningen nere i London, så avis på Lollo B, Mollsan och Moa som ska ner nu men kunde verkligen inte följa med med tanke på att jag förlängde L.A. resan och har massa jobb..

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna Friberg beskriver sig själv som driven och full av energi. Hon älskar att resa och försöker leva efter attraktionslagen. Dagligen inspirerar Hanna sina läsare med mode, restaurangtips och snygga bilder från världens alla hörn. Hon driver även podcasten Onsdagsbubbel med över trettiotusen lyssnare varje vecka! På Instagram heter Hanna @hannalicious och har över 116 000 följare.


KATEGORIER


ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://hannalicious.tidningensolo.se/2016/12/10/home-sweet-home-6/