Annons
Annons
Outfit of the day


DSC_3093

DSC_3110

Today’s details

Idag hade jag på mig den här avslappnade och mysiga outfiten. Byxorna är lånade ifrån mamma, skorna är ifrån Scorette, väska Chanel, klocka Daniel Wellington (ni får just nu 15 % rabatt om ni anger koden HANNALICIOUS där) och tröjan hittar ni HÄR (klick!) – adlink. Så många som frågat om den på Snapchat idag…

DSC_3104

DSC_3096

Gud jag önskar att jag kunde promenera varje morgon på Rodeo Drive med min morgonlatte i ena handen. Jag förstår verkligen inte att fler människor väljer att semestra mer i L.A. Det är ju typ världens bästa stad! Jag trivs så bra här borta.

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna Friberg beskriver sig själv som driven och full av energi. Hon älskar att resa och försöker leva efter attraktionslagen. Dagligen inspirerar Hanna sina läsare med mode, restaurangtips och snygga bilder från världens alla hörn. Hon driver även podcasten Onsdagsbubbel med över trettiotusen lyssnare varje vecka! På Instagram heter Hanna @hannalicious och har över 116 000 följare.


KATEGORIER


ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://hannalicious.tidningensolo.se/2016/12/06/mysigt-halostalle-i-beverly-hills/