Annons
Annons
Collar cactus garden


DSC_2797

Igår åkte vi på roadtrip till Joshua Tree som är en liten stad mitt i öknen. Vi trodde att det endast skulle ta cirka timmen att ta sig dit men när vi precis satt oss i bilen och ska slå upp på kartor i telefonen på hur vi ska ta oss dit så inser vi att det tar 2,5 timme att åka dit…

Men det var ju bara att ge sig av och trots att det kändes lite segt där och då att vi spenderade typ hela dagen i bilen så är jag jätteglad att vi åkte för vi fick se  jättefin natur i nationalparken de hade där.

DSC_2692

DSC_2784

Här är en kaktusträdgård som fanns mitt ute i ingenstans.

Hur vacker?

DSC_2700

Documents7

Halsduken kommer ifrån H&M..

Och jackan ifrån Zara för er som troligtvis kommer undra 😉

DSC_2697

DSC_2704

Naturen är så fascinerande och det var skönt att komma ifrån stadspulsen och hela L.A. hetsen för en dag. Jag har verkligen lärt mig att njuta av tystnad och uppskatta fina miljöer på senaste.

DSC_2737

DSC_2780

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna Friberg beskriver sig själv som driven och full av energi. Hon älskar att resa och försöker leva efter attraktionslagen. Dagligen inspirerar Hanna sina läsare med mode, restaurangtips och snygga bilder från världens alla hörn. Hon driver även podcasten Onsdagsbubbel med över trettiotusen lyssnare varje vecka! På Instagram heter Hanna @hannalicious och har över 116 000 följare.


KATEGORIER


ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://hannalicious.tidningensolo.se/2016/12/02/vackraste-solnedgangen-i-l-a/