Annons
Annons
Malibu


DSC_1867

Igår var vi i Malibu hela dagen och bara fotade. Eller de andra fotade och jag hängde mest i solen och försökte bättra lite på brännan. Jag känner mig verkligen inte bekväm med att posa och hålla på framför kameran så jag tog bara några snabba bilder och sen chillade jag mest för mig själv. Satt i solen och lyssnade på musik och knäppte av några schyssta selfies typ.

DSC_1909

Älskar den här virkade klänningen som jag fick låna av Angelica.

Den är så fin!

DSC_1883

Jag har även videobloggat en hel del ifrån dagen, som jag tänkte lägga upp de närmsta dagarna. Kommer nämligen behöva dela upp L.A resan i flera delar då vi har gjort så mycket här och jag fortfarande har halva tiden kvar eftersom att jag bokade om min hemresa häromdagen. Är ni taggade på att se det? Tycker verkligen att det är roligt att kommunicera med er i videoformat.

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna Friberg beskriver sig själv som driven och full av energi. Hon älskar att resa och försöker leva efter attraktionslagen. Dagligen inspirerar Hanna sina läsare med mode, restaurangtips och snygga bilder från världens alla hörn. Hon driver även podcasten Onsdagsbubbel med över trettiotusen lyssnare varje vecka! På Instagram heter Hanna @hannalicious och har över 116 000 följare.


KATEGORIER


ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://hannalicious.tidningensolo.se/2016/11/29/hollywood-2/