Annons
Annons
Los Angeles


img_7144.jpg

L.A. ovanifrån, ser ni downtown och skyskraporna?

Los Angeles – trouble is here! Vilken dag vi har haft… Danijela insåg helt skakad och förtvivlad i tullen här i L.A att hennes pass inte var giltigt för att komma in i landet – det går nämligen ut om mindre än 6 månader… Tur som var, var tullen snälla men då dyker nästa sak upp… En flygvärdinna kommer fram och frågar om någon av oss har glömt en svart LV väska på planet varpå vi alla svarar nej – tills Fang brister ut ” Men Dani, du hade ju en svart LV bag – var är den?” Hon har då alltså glömt sitt handbagage med alla hennes märkesväskor i…. Förstår ni vilken katastrof detta kunde blivit? Haha!

img_7117.jpg

Fang, Angelica och Dani

Gänget jag är här med igår morse innan vi gick på planet! Åkte direkt med SAS. Så skönt! Och hittade ju sjukt billiga biljetter hos SAS Ungdom. Kommer boka med dem endast framöver!

img_7142.jpg

Flög både över öken..

img_7143.jpg

Och över snö idag..

Nu är vi i varje fall på plats i vårt lilla hus som vi har hyrt via airbnb. Vi bor i West Hollywood och huset är supermysigt så tror det här kommer bli en magisk vecka. Det är så skönt att äntligen vara på plats, har saknat Kalifornien och L.A. Det var alldeles för länge sedan jag var här nu… Nä, vi får prata mer om L.A imorgon. Nu kommer jag somna trots att klockan bara är åtta på kvällen men jag är så jetleggad och går hellre och lägger mig tidigt och går upp tidigt än tvärtom.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna Friberg beskriver sig själv som driven och full av energi. Hon älskar att resa och försöker leva efter attraktionslagen. Dagligen inspirerar Hanna sina läsare med mode, restaurangtips och snygga bilder från världens alla hörn. Hon driver även podcasten Onsdagsbubbel med över trettiotusen lyssnare varje vecka! På Instagram heter Hanna @hannalicious och har över 116 000 följare.


KATEGORIER


ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://hannalicious.tidningensolo.se/2016/11/24/seljalandsfoss-vattenfall/