Annons
Annons
Island, I’ll be back!


DSC_3167

Senast överförda31

DSC_3168-2

DSC_3165

Älskar dom här bilderna på mig och Molly, visst blev de härliga? Gud vi har det så bra här borta. Vill inte åka hem imorgon.. Jag måste åka tillbaka hit. Har så mycket mer jag vill se och göra här på Island.

Vi missade ju exempelvis Blue Lagoon eftersom att vi inte hade någon aning om att man var tvungen att boka det i förväg så det är ju ett tips till er som planerar att åka hit. Boka Blue Lagoon i tid så att ni får åka dit. Sedan skulle jag också ha velat åkt till issjön Jökulsárlón, det ser helt overkligt ut på vissa bilder men det var en alldeles för lång bilresa för att vi skulle kunna göra det på en dag.

DSC_3166

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna Friberg beskriver sig själv som driven och full av energi. Hon älskar att resa och försöker leva efter attraktionslagen. Dagligen inspirerar Hanna sina läsare med mode, restaurangtips och snygga bilder från världens alla hörn. Hon driver även podcasten Onsdagsbubbel med över trettiotusen lyssnare varje vecka! På Instagram heter Hanna @hannalicious och har över 116 000 följare.


KATEGORIER


ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://hannalicious.tidningensolo.se/2016/11/22/gullfoss-det-gyllene-vattenfallet/