Annons
Annons
Mot Island


DSC_9884-2

Sitter och väntar på att boarda planet påväg mot Island på Arlanda as we speak. Det ska bli jättekul att åka till ett annorlunda resmål och också otroligt skönt att det inte finns så mycket annat att göra än att titta på natur för jag behöver lite lugn och ro efter den här veckan.

DSC_9896

Min väst kommer härifrån för er som undrar <3

DSC_9905

Vi åker hit tillsammans med WOW air, ett nytt lågpris bolag som börjat flyga från Arlanda och flyger till Island bland annat. Detta är alltså ett sponsrat inlägg av WOW air.

DSC_9859

Och med vi menar jag och min gosiga lilla Molly!!

(Nej, vi bestämde inte outfits med varandra innan vi åkte hemifrån haha)

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna Friberg beskriver sig själv som driven och full av energi. Hon älskar att resa och försöker leva efter attraktionslagen. Dagligen inspirerar Hanna sina läsare med mode, restaurangtips och snygga bilder från världens alla hörn. Hon driver även podcasten Onsdagsbubbel med över trettiotusen lyssnare varje vecka! På Instagram heter Hanna @hannalicious och har över 116 000 följare.


KATEGORIER


ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://hannalicious.tidningensolo.se/2016/11/19/my-friday-night-2/