Annons
Annons
Nästa helg åker jag till…


tumblr_nm5jzjicyI1rpp2tao1_1280

I am going to ICELAND!

Hjärtan, jag skulle verkligen behöva er hjälp nu. Jag och Molly ska åka till Island nästa helg. Vi blir borta i  3-4 dagar – har ni några tips på vad vi inte får missa och vad vi måste se?

Vi kommer självfallet åka till Blue Lagoon men vilka restauranger är heta i Reykjavik? Finns det någon mysig brunch? Något traditionellt Isländskt som vi måste äta osv? Vi kommer bo i Reykjavik och sen lär vi ju hyra en bil så att vi tar oss runt. Eller? VAD FÅR MAN INTE MISSA PÅ ISLAND LIKSOM? Kanske borde rida på hästar en dag? Vore supertacksam för lite tips och hjälp.

Glossychristmaslunch_small_blogg

TAGGAR
14 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna Friberg beskriver sig själv som driven och full av energi. Hon älskar att resa och försöker leva efter attraktionslagen. Dagligen inspirerar Hanna sina läsare med mode, restaurangtips och snygga bilder från världens alla hörn. Hon driver även podcasten Onsdagsbubbel med över trettiotusen lyssnare varje vecka! På Instagram heter Hanna @hannalicious och har över 116 000 följare.


KATEGORIER


ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://hannalicious.tidningensolo.se/2016/11/10/tips-pa-mysiga-aktiviteter-att-gora-pa-vintern/