Annons
Annons
Snökaos i Stockholm


DSC_8660-2

Senast överförda166

DSC_8683

Hej ifrån vinterlandet (!!!)

Gud vilket snökaos det råder här i Stockholm. Det snöar så mycket att man knappt kan hålla ögonen öppna…. Skulle gå till fältöversten förut för att möta upp Molly och handla lite lunch men var tvungen att springa för att jag blev så blöt och knappt såg vart jag gick.

Det är däremot supermysigt när man sitter inne i lägenheten uppkrupen i soffan framför datorn och det snöar utomhus men när man måste ge sig ut i ovädret är det inte lika roligt.. Jag och Molly passade däremot på att knäppa några snabba bilder precis utanför porten när det hade lugnat sig lite.

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna Friberg beskriver sig själv som driven och full av energi. Hon älskar att resa och försöker leva efter attraktionslagen. Dagligen inspirerar Hanna sina läsare med mode, restaurangtips och snygga bilder från världens alla hörn. Hon driver även podcasten Onsdagsbubbel med över trettiotusen lyssnare varje vecka! På Instagram heter Hanna @hannalicious och har över 116 000 följare.


KATEGORIER


ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://hannalicious.tidningensolo.se/2016/11/08/mysig-eftermiddag-i-gamla-stan/