Annons
Annons
Pulled pork tacos


DSC_8723

DSC_8703-2

Har så mycket jobb att jag behöver säga åt mig själv varje morgon att jag inte får stressa upp mig för att det bara kommer bli värre då… För att hinna till mina deadlines, det kommer jag göra. Men det är mer det här att det känns omöjligt och mycket just nu, if that makes any sense?

Molly och jag gjorde i varje fall pulled pork tacos till lunch idag. Det blev riktigt gott. Hade ungefär samma tillbehöver som till tacos förutom salsan så enkelt att göra var det också. Perfekt när inspirationen sviktar och man är hungrig och har lite bråttom.

DSC_8690

Nu ska jag fortsätta svara på några mejl här och sen ska jag möta upp Dasha för en powerwalk. Vi lär prata om USA valet, för det känns som att det och det här fruktansvärda snökaoset är det enda folk pratar om idag. Hur går era tankar och funderingar kring att Trump är USA:s nästa president?

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna Friberg beskriver sig själv som driven och full av energi. Hon älskar att resa och försöker leva efter attraktionslagen. Dagligen inspirerar Hanna sina läsare med mode, restaurangtips och snygga bilder från världens alla hörn. Hon driver även podcasten Onsdagsbubbel med över trettiotusen lyssnare varje vecka! På Instagram heter Hanna @hannalicious och har över 116 000 följare.


KATEGORIER


ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://hannalicious.tidningensolo.se/2016/11/09/snokaos-i-stockholm/