Annons
Annons
Till en speciell vän


DSC_8102

DSC_8097

Danijela och jag 

Så glad att jag lärde känna den här livliga och roliga brunetten där på Summerburst för 1,5 år sedan. Med dig kan jag vara mig själv och jag älskar att du hela tiden pushar mig till att göra mer och göra bättre. Jag uppskattar verkligen att du hela tiden lyfter mig och hjälper mig att utvecklas. Och jag beundrar att du är så varm och kärleksfull mot alla som kommer dig nära.

Med dig 300 meter bort känns inte vintern lika lång och tråkig. Och utan våra meningslösa telefonsamtal där vi egentligen inte säger något till varandra utan bara har varann i luren hade jag känt mig så ensam. Tack för att du gör mig till en bättre människa och får mig att skratta varje dag.

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna Friberg beskriver sig själv som driven och full av energi. Hon älskar att resa och försöker leva efter attraktionslagen. Dagligen inspirerar Hanna sina läsare med mode, restaurangtips och snygga bilder från världens alla hörn. Hon driver även podcasten Onsdagsbubbel med över trettiotusen lyssnare varje vecka! På Instagram heter Hanna @hannalicious och har över 116 000 följare.


KATEGORIER


ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://hannalicious.tidningensolo.se/2016/11/04/myskvall-med-lovisa/