Annons
Annons
Off to New York


DSC_2903-2

DSC_2904

Hej darlings! Nu bär det av till New York med Kickan och Dani, det ska bli så roligt och trots att klockan är alldeles för lite så är vi alla supertaggade på en tjejvecka i staden som aldrig sover.

Det känns så skönt att äntligen vara påväg, har varit så stressad över packningen och började till och med gråta igår över att jag inte kunde tvätta. Jag fick liksom inte till det och hade samtidigt inte tid att lära mig. För er som inte vet det så har jag sjukt nog aldrig tvättat själv i hela mitt liv trots att jag bott i både Dubai och Australien.

Oh well, nu är vi på väg! Vi ses snart NEW YORK!!!!

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna Friberg beskriver sig själv som driven och full av energi. Hon älskar att resa och försöker leva efter attraktionslagen. Dagligen inspirerar Hanna sina läsare med mode, restaurangtips och snygga bilder från världens alla hörn. Hon driver även podcasten Onsdagsbubbel med över trettiotusen lyssnare varje vecka! På Instagram heter Hanna @hannalicious och har över 116 000 följare.


KATEGORIER


ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://hannalicious.tidningensolo.se/2016/10/23/de-snyggaste-klackarna-just-nu/