Annons
Annons
Chanel + tweed = sant


DSC_6577

DSC_6529

Senast överförda139

DSC_6576

DSC_6601

Innehåller adlinks

// Tröja Zara / Byxor här (klick!) / Örhängen här (klick!) / Skor här (klick!) / Väska Chanel / Solbrillor Stradivarius //

Hade på mig det här på River Islands julmiddag igår (bilder kommer) och nu när jag kikar på bilderna som jag tog så ser det ju väldigt klassiskt och fint ut men när jag väl hade på mig det så kände jag mig inte alls speciellt snygg utan mest lite tantig haha.

Kommer nog matcha toppen med ett par slitna svarta jeans hädanefter… För gillar ju ändå toppen, tycker ju faktiskt att tweed mönstret är himla fint. En drömväska är ju en Chanel tweed men de är lite för pricy för plånboken just nu..

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna Friberg beskriver sig själv som driven och full av energi. Hon älskar att resa och försöker leva efter attraktionslagen. Dagligen inspirerar Hanna sina läsare med mode, restaurangtips och snygga bilder från världens alla hörn. Hon driver även podcasten Onsdagsbubbel med över trettiotusen lyssnare varje vecka! På Instagram heter Hanna @hannalicious och har över 116 000 följare.


KATEGORIER


ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://hannalicious.tidningensolo.se/2016/10/20/min-morgon/