Annons
Annons
En enkel men väldigt snygg outfit


DSC_6395

DSC_6427

Senast överförda138

DSC_6405-2

Inlägg innehåller adlinks

// Polotröja här (klick!) / Skinnkjol här (klick!) / Stövlar Steve Madden / Väska Chanel //

Hallå där! Har precis gjort i ordning lite lunch här hemma och nu tänkte jag sätta mig och svara på lite mejl, gå igenom lite packning inför New York och fixa och dona med diverse. Har även gjort en fransförlängning, ska berätta mer om det men ni får gå in och kika på min Snapchat så länge.

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna Friberg beskriver sig själv som driven och full av energi. Hon älskar att resa och försöker leva efter attraktionslagen. Dagligen inspirerar Hanna sina läsare med mode, restaurangtips och snygga bilder från världens alla hörn. Hon driver även podcasten Onsdagsbubbel med över trettiotusen lyssnare varje vecka! På Instagram heter Hanna @hannalicious och har över 116 000 följare.


KATEGORIER


ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://hannalicious.tidningensolo.se/2016/10/18/en-ny-traningsform-att-bli-bastis-med-sig-sjalv-och-tacos-igen/