Annons
Annons
Det här är så sjukt…


DSC_4696

DSC_4468

Men jag tycker att det är såååå kul att laga mat!

De senaste två dagarna har jag typ dansat runt i köket när jag har lagat mat. Den ena dagen blev det bönpasta och köttfärssås med champinjoner och vitlök och igår kväll blev det sötpotatissallad med fetaost, avokado och valnötter. Jag vet inte om jag tycker att det är roligt för att jag lagat middag både till mig och till Anna och inte bara till mig själv eller om jag helt enkelt kanske sitter inne på en dold talang när det kommer till matlagning som jag inte hittat förrän nu? Vad tror ni? Är det endast kul att laga mat i början när man flyttat hemifrån?

Jag tycker det känns så skönt att jag börjat komma i ordning här hemma och att jag börjat planera mina dagar lite bättre och sakta men säkert äntligen börjar få en vardag igen. Kanske har ”planerings-förbättrandet” att göra med att jag måste stå på egna ben nu och att jag inte längre har mina föräldrar att luta mig emot när det krisar? Jag vet inte. Jag vet bara att jag känner ett lugn som jag inte känt på länge.

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna Friberg beskriver sig själv som driven och full av energi. Hon älskar att resa och försöker leva efter attraktionslagen. Dagligen inspirerar Hanna sina läsare med mode, restaurangtips och snygga bilder från världens alla hörn. Hon driver även podcasten Onsdagsbubbel med över trettiotusen lyssnare varje vecka! På Instagram heter Hanna @hannalicious och har över 116 000 följare.


KATEGORIER


ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://hannalicious.tidningensolo.se/2016/10/05/tugga-extra-for-att-gora-skillnad/