Annons
Annons
Världens godaste chokladbollar


DSC_3348_Fotor

Om ni har missat mina nyttiga chokladbollar som jag har hypat så mycket så blir jag nästan lite besviken på er då jag pratat sååååå mycket om dom, men om det skulle vara så att någon av er är nya här så tänkte jag bara dela med mig av receptet ännu en gång eftersom att dessa ej får missas!

Du behöver:

♥ 8-10 dadlar
♥ 2,5 dl glutenfria havegryn
♥ 1,5 msk kakao
♥ 0,75 dl kokosolja
♥ 2 msk kaffe
♥ 1 nypa havssalt
♥ valfri garnering

Senast överförda101

Gör så här:

Sedan är det bara att mixa ihop allt i en matbredare och garnera med valfri garnering. Jag valde att göra några i kokos och gojibär och sen lät jag några vara. Och jag måste nästan säga att de i gojibär blev godast. Wow vilken kombo!

Glöm inte att ställa in dem minst 30 minuter i kylen innan servering också, då blir de som allra godast. Sen är det bara att förvara dem i kylen så länge du lyckas hålla dig ifrån dem dvs.

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna Friberg beskriver sig själv som driven och full av energi. Hon älskar att resa och försöker leva efter attraktionslagen. Dagligen inspirerar Hanna sina läsare med mode, restaurangtips och snygga bilder från världens alla hörn. Hon driver även podcasten Onsdagsbubbel med över trettiotusen lyssnare varje vecka! På Instagram heter Hanna @hannalicious och har över 116 000 följare.


KATEGORIER


ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://hannalicious.tidningensolo.se/2016/09/19/hostlistan/