Annons
Annons
Mossgrön pälsjacka


DSC_3249_Fotor

Är upp över öronen förälskad i min nya mossgröna pälsjacka. Den ser lite grå ut på bilderna men i verkligheten så är den helt magisk i färgen. Den blev så cool till den här klädsel också.

DSC_3304_Fotor

Tröjan kommer härifrån (adlink) och även den kommer bli en storfavorit i höst. Perfekt att ha den till ett par svarta kostymbyxor som ovan när man ska på en festligare middag. Jag gillar verkligen att armarna är lite längre också, det gör den ännu coolare.

Ringen med en blå sten har jag fått ifrån min mormor men de andra två finns just nu på Swarovski (gillar verkligen triangeln) och solglasögonen är ifrån Stradivarius.

Senast överförda94

DSC_3278_Fotor

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna Friberg beskriver sig själv som driven och full av energi. Hon älskar att resa och försöker leva efter attraktionslagen. Dagligen inspirerar Hanna sina läsare med mode, restaurangtips och snygga bilder från världens alla hörn. Hon driver även podcasten Onsdagsbubbel med över trettiotusen lyssnare varje vecka! På Instagram heter Hanna @hannalicious och har över 116 000 följare.


KATEGORIER


ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://hannalicious.tidningensolo.se/2016/09/18/ekologisk-frukost-i-kopenhamn/