Annons
Annons
Första dagen i Köpenhamn


DSC_2494_Fotor-2

Det är så roligt att äntligen vara här i Köpenhamn. Jag har ju velat åka hit så länge. Vi är 12 st bloggtjejer ifrån Sverige som är här nere tillsammans med Maybelline. De andra är bara här ett dygn men jag och Molly ska stanna en extra natt eftersom att både hon och jag verkligen vill göra Köpenhamn.

DSC_2469_Fotor

Direkt när vi kom till hotellet och medan vi väntade på att få rummet så gick vi och satte oss på bakgården och åt en varsin Caesar-sallad. Jag var så hungrig att jag bara slängde i mig maten men det fick jag sota för senare eftersom att jag gått och haft ont i magen hela kvällen.

DSC_2478_Fotor

Och mysigaste Elin drack lite rosé

DSC_2482_Fotor

När vi landade på Kastrup fick vi gå bort till Marlene Birgers pop up store och hämta ut en gåva. Fick en superfin liten necessär som ligger i påsen ovan bakom vinet hehe. Kan visa den senare.

DSC_2464_Fotor

Här är en del av tjejerna! Så härligt gäng är vi.

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna Friberg beskriver sig själv som driven och full av energi. Hon älskar att resa och försöker leva efter attraktionslagen. Dagligen inspirerar Hanna sina läsare med mode, restaurangtips och snygga bilder från världens alla hörn. Hon driver även podcasten Onsdagsbubbel med över trettiotusen lyssnare varje vecka! På Instagram heter Hanna @hannalicious och har över 116 000 följare.


KATEGORIER


ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://hannalicious.tidningensolo.se/2016/09/15/du-blir-ett-genomsnitt-av-de-5-narmsta-personerna-du-umgas-med/