Annons
Annons
Du blir ett genomsnitt av de 5 närmsta personerna du umgås med


Om jag blir ett genomsnitt av alla de här fina tjejerna så känns det väldigt bra!

I veckans avsnitt av Onsdagsbubbel pratar jag och Dasha om att göra slut med vänner. Hur gör man slut med en vän? När ska man göra slut med en vän och visste ni att ni blir ett genomsnitt av de 5 närmsta personerna som ni umgås med och influeras av?


När man tänker på detta kan man antingen bli lättad eller orolig… Är dina närmaste vänner positiva och pushar och inspirerar dig? Eller är de du umgås med negativa personer som bromsar sig och ständigt talar om för dig hur svårt det är att lyckas, eller att det är omöjligt att bli framgångsrik? Ta dig en funderare och lyssna på podden. 

Ni hittar den på Itunes, Podcasterappen och här (klick!!!)

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna Friberg beskriver sig själv som driven och full av energi. Hon älskar att resa och försöker leva efter attraktionslagen. Dagligen inspirerar Hanna sina läsare med mode, restaurangtips och snygga bilder från världens alla hörn. Hon driver även podcasten Onsdagsbubbel med över trettiotusen lyssnare varje vecka! På Instagram heter Hanna @hannalicious och har över 116 000 följare.


KATEGORIER


ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://hannalicious.tidningensolo.se/2016/09/14/live-update/