Annons
Annons
Chicestparty


Igår vankades det chic galan eller chicest party som det nu bytt namn till. Jag hade på mig en klänning härifrån (direktlänk – adlink) som jag älskar. Man får så snygg figur i den (!!!!!!)

Skorna är ifrån NA-KD (direktlänk – adlink) i svart sammet vilket jag älskar. Fick så mycket beröm för dem igår och sammet är ju såååå hett just nu också. Hade i vilket fall en mysig kväll med mina ladies!!! Chic galan var ju på Haymarket Hotel i år så det var smidigt och skönt eftersom att vi ändå sov där inatt.

 <3

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna Friberg beskriver sig själv som driven och full av energi. Hon älskar att resa och försöker leva efter attraktionslagen. Dagligen inspirerar Hanna sina läsare med mode, restaurangtips och snygga bilder från världens alla hörn. Hon driver även podcasten Onsdagsbubbel med över trettiotusen lyssnare varje vecka! På Instagram heter Hanna @hannalicious och har över 116 000 följare.


KATEGORIER


ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://hannalicious.tidningensolo.se/2016/09/08/checkar-in-pa-haymarket-och-en-rolig-nyhet/