Annons
Annons
Checkar in på Haymarket och en rolig nyhet!


DSC_2146_Fotor

DSC_2150_Fotor

Har precis checkat in på Scandic Haymarket på Hötorget tillsammans med Anna och Olivia, vi ska på Chic galan eller snarare The chicest party ikväll och sen ska vi stanna hela helgen för att mysa, äta middag, gå runt lite på stan och bara hänga runt. Det ska bli jättemysigt!

Är förövrigt världens lyckligaste just nu och sen igår, men jag får berätta mer om det senare när allt är påskrivet och klart. Det kändes på riktigt som en sten släpptes ifrån mitt hjärta igår när jag fick det här beskedet och när jag ringde och berättade för en av mina tjejkompisar började jag till och med gråta för att jag var så glad. Men jaaaaa, ni får veta mer i helgen (!!!!!!)

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna Friberg beskriver sig själv som driven och full av energi. Hon älskar att resa och försöker leva efter attraktionslagen. Dagligen inspirerar Hanna sina läsare med mode, restaurangtips och snygga bilder från världens alla hörn. Hon driver även podcasten Onsdagsbubbel med över trettiotusen lyssnare varje vecka! På Instagram heter Hanna @hannalicious och har över 116 000 följare.


KATEGORIER


ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://hannalicious.tidningensolo.se/2016/09/07/fuckboys-och-realityserier/