Annons
Annons
Båttur i Gentse


DSC_0878-001_Fotor

DSC_0889-001_Fotor

Bläddrade igenom bilderna ifrån Bryssel och insåg att jag helt glömt er visa dom här ifrån vår sista dag i Gentse som var en annan liten stad rätt nära Bryssel. Det var precis lika mysigt här som i de andra städerna vi har besökt och staden omringas av en kanal som vi åkte båt igenom på eftermiddagen innan vi skulle äta middag.

DSC_4562_Fotor

DSC_4587_Fotor

Det låg otroligt mysiga och små restauranger längs kanalen och även små gömda platser där det satt par som hade picknick och det såg väldigt romantiskt ut.

DSC_0915-001_Fotor

Titta bara på den här charmiga lilla restaurangen alldeles vid vattnet.

Ja wow, det var så mysigt här.

DSC_0876-001_Fotor

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna Friberg beskriver sig själv som driven och full av energi. Hon älskar att resa och försöker leva efter attraktionslagen. Dagligen inspirerar Hanna sina läsare med mode, restaurangtips och snygga bilder från världens alla hörn. Hon driver även podcasten Onsdagsbubbel med över trettiotusen lyssnare varje vecka! På Instagram heter Hanna @hannalicious och har över 116 000 följare.


KATEGORIER


ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://hannalicious.tidningensolo.se/2016/09/05/paris-paris/