Annons
Annons
Ocean Club


IMG_1872.JPG

Igår vankades det ”Champagne Showers”  på Ocean Club. Det var löjligt roligt och innan det hela urartade passade vi på att ta lite bilder för sen var man tvungen att lägga ifrån sig telefonen och det var nog tur det i dubbel bemärkelse…

IMG_1871.JPG

Lyckades fånga ett riktigt bra dyk bland annat haha 😉

IMG_1874.JPG

Det var så himla kul för borden emellan hade ju ”krig” med varandra och var det någon som var torr så höll man sig inte det länge…. Fyfasen är ändå lite orolig för hur mina extensions tagit hela den här upplevelsen.. Behöver nog mejla min frisör asap haha.

IMG_1869.JPG

Här är vi, hela glada gänget! Är ju här med Dashas nära killkompisar som jag faktisk inte känner sen innan och de är så fina och roliga hela bunten. Verkligen på riktigt så bra människor.

IMG_1870.JPG

Och så jag och världens härligaste Dasha som förövrigt ska spela in nästa veckas podd idag. Något speciellt som önskas?

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna Friberg beskriver sig själv som driven och full av energi. Hon älskar att resa och försöker leva efter attraktionslagen. Dagligen inspirerar Hanna sina läsare med mode, restaurangtips och snygga bilder från världens alla hörn. Hon driver även podcasten Onsdagsbubbel med över trettiotusen lyssnare varje vecka! På Instagram heter Hanna @hannalicious och har över 116 000 följare.


KATEGORIER


ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://hannalicious.tidningensolo.se/2016/08/01/marbella-is-treating-me-well/