Annons
Annons
Marbella is treating me well


DSC_7391_Fotor

DSC_7388_Fotor

Bilder ifrån Ibiza, Formentera

Hej gänget, ville bara uppdatera er om att vi har det HELT fantastiskt här i Marbella. Mer bilder och en bättre lägesrapport kommer senare ska bara föra över bilderna. Har haft tre maxade dagar hittills och är här med världens härligaste killgäng. Är så tacksam för livet.

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna Friberg beskriver sig själv som driven och full av energi. Hon älskar att resa och försöker leva efter attraktionslagen. Dagligen inspirerar Hanna sina läsare med mode, restaurangtips och snygga bilder från världens alla hörn. Hon driver även podcasten Onsdagsbubbel med över trettiotusen lyssnare varje vecka! På Instagram heter Hanna @hannalicious och har över 116 000 följare.


KATEGORIER


ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://hannalicious.tidningensolo.se/2016/07/30/veckorna-som-varit/