Annons
Annons
Hello Italy!!


DSC_7676_Fotor

Är äntligen framme i Italien, närmare bestämt Rapallo, en grannby till Portofino. Vi bor helt fantastiskt här borta och lyckades lyxigt nog även bli uppgraderade till ett superrum med havsutsikt. Jag menar har ni sett utsikten ifrån vår balkong? Den är magisk.

DSC_7660_Fotor

För er som missat det så är jag i Italien med Dasha. Vi ska vara här tills på fredag och sedan avslutar vi i Marbella för en vecka där tillsammans med Dashas killkompisar.

Senast överförda53

Beställde upp lite Prosecco på rummet det första vi gjorde efter att vi gjort oss hemmastadda och packat upp väskorna och sen gick vi och la oss vid poolen här nedan. Det är en drömmig infinity pool (visar imorgon). Tok-däckade dock vid poolen pga så trött. Har ju knappt sovit någonting inatt eftersom att jag åkte direkt ifrån Ushuaia till flygplatsen haha.

DSC_7656_Fotor

Nu ska vi köpa upp lite plockmat på rummet och gotta oss lite mer på balkongen (man vill ju inte lämna den i första taget). Vi hörs senare, är fortfarande så trött och sliten ifrån flygresan att jag knappt vet vad jag skriver. Puss på er!

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna Friberg beskriver sig själv som driven och full av energi. Hon älskar att resa och försöker leva efter attraktionslagen. Dagligen inspirerar Hanna sina läsare med mode, restaurangtips och snygga bilder från världens alla hörn. Hon driver även podcasten Onsdagsbubbel med över trettiotusen lyssnare varje vecka! På Instagram heter Hanna @hannalicious och har över 116 000 följare.


KATEGORIER


ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://hannalicious.tidningensolo.se/2016/07/25/lunch-pa-destino-och-nostalgi-med-avicii/