Annons
Annons
Vår musikvideo


Äntligen är musikvideon till min, Molly och Margauxs singel ”Beautiful Life” här. Jag blir så himla glad av den!! Hoppas ni känner detsamma. Nu ska vi utforska IBIZAAAA och spela låten hela dagen, ska även träffa Maggan senare idag.

P.S. Glöm inte lyssna på låten på spotify HÄR

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna Friberg beskriver sig själv som driven och full av energi. Hon älskar att resa och försöker leva efter attraktionslagen. Dagligen inspirerar Hanna sina läsare med mode, restaurangtips och snygga bilder från världens alla hörn. Hon driver även podcasten Onsdagsbubbel med över trettiotusen lyssnare varje vecka! På Instagram heter Hanna @hannalicious och har över 116 000 följare.


KATEGORIER


ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://hannalicious.tidningensolo.se/2016/07/21/eftermiddagssol-2/