Annons
Annons
Update från poolkanten


DSC_5844_Fotor

Gud vilken välbehövlig vecka jag har här nere på Malta just nu. Jag tror inte ni förstår senaste jag var på en semester där jag kände att jag kunde slappna av och där jag kände att det är okej att bara ligga vid poolen en hel dag och läsa en bok om jag känner för det. Jag är annars alltid så ivrig med att det är så mycket som jag måste och göra se när jag är iväg men nu känner jag verkligen inte att jag behöver det.

Nu ska jag återvända till boken jag sträckläser här nere. Ni kan skymta den på bilden, den heter Sthlmqueens och den är bara så himla härlig och enkel. Fan, önskar att jag hade köpt med mig fler böcker ner på semestern. Har ju trots allt ca 2,5 veckor kvar.

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna Friberg beskriver sig själv som driven och full av energi. Hon älskar att resa och försöker leva efter attraktionslagen. Dagligen inspirerar Hanna sina läsare med mode, restaurangtips och snygga bilder från världens alla hörn. Hon driver även podcasten Onsdagsbubbel med över trettiotusen lyssnare varje vecka! På Instagram heter Hanna @hannalicious och har över 116 000 följare.


KATEGORIER


ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://hannalicious.tidningensolo.se/2016/07/19/pizza-and-wine/