Annons
Annons
Födelsedagsfrukosten mot MaltaJa må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva ut i hundrade år…. Anna fyller år, jag gjorde frukost och nu är vi påväg till Arlanda för en birthday trip till Malta och Ibizaaaaaa!!!!! Imorgon ska vi fira ordentligt för då släpps ju vårt hemliga projekt också. Waaaaaaaaah, livet är så bra nu.

Förutom att jag redan har övervikt, är supertrött och har det lite tajt om tid till flyget går… Men det kommer gå bra. Vi hörs senare! Har ni lyssnat på första avsnittet på podden? Vad tycker ni? Vad vill ni att vi pratar om nästa gång? Pussss <3

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna Friberg beskriver sig själv som driven och full av energi. Hon älskar att resa och försöker leva efter attraktionslagen. Dagligen inspirerar Hanna sina läsare med mode, restaurangtips och snygga bilder från världens alla hörn. Hon driver även podcasten Onsdagsbubbel med över trettiotusen lyssnare varje vecka! På Instagram heter Hanna @hannalicious och har över 116 000 följare.


KATEGORIER


ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://hannalicious.tidningensolo.se/2016/07/13/forsta-avsnittet-av-onsdagsbubbel/