Annons
Annons
Första avsnittet av Onsdagsbubbel


IMG_7289

Förlåt förlåt förlåt, men som alltid när man gör något nytt så strular det. Podden är nu uppe på Itunes och Podcasterappen (sök på Onsdagsbubbel eller Dasha och Hannalicious) och ni kan höra första avsnittet HÄR.

I första avsnittet berättar Dasha för både er och för mig om första gången vi träffades (en historia jag inte minns) men som jag skrattar hysteriskt åt när hon berättar den i podden. Jag får även ett (för mig) läskigt uppdrag som jag ska fullfölja (det handlar om dejting) och så intervjuar vi varandra så att ni ska få lära känna oss lite bättre. Jag hoppas av hela mitt hjärta att ni gillar första avsnittet och tycker att det här ska bli lika roligt som oss. Onsdagsbubbel, nu kör vi!

TAGGAR
11 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna Friberg beskriver sig själv som driven och full av energi. Hon älskar att resa och försöker leva efter attraktionslagen. Dagligen inspirerar Hanna sina läsare med mode, restaurangtips och snygga bilder från världens alla hörn. Hon driver även podcasten Onsdagsbubbel med över trettiotusen lyssnare varje vecka! På Instagram heter Hanna @hannalicious och har över 116 000 följare.


KATEGORIER


ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://hannalicious.tidningensolo.se/2016/07/13/packar-fortfarande/